Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició "Subirachs. Artista polifacètic" Mostra amb una cinquantena d'obres de Josep Maria Subirachs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Exposició "Subirachs. Artista polifacètic"

Mostra amb una cinquantena d'obres de Josep Maria Subirachs
.

L’Espai Expositiu Aula Cultural presenta fins al 26 d’octubre Subirachs. Artista polifacètic, una mostra organitzada pel Museu Municipal Castell (MMUC) i l’Espai Subirachs que documenta les múltiples facetes artístiques de l’escultor català. 

Josep Maria Subirachs (Barcelona, 1927-2014) és un dels exponents més representatius de l’art català de la segona meitat del segle XX. L’autor és conegut sobretot per la seva obra pública i monumental, de la qual en són exemples el monument a Francesc Macià de la plaça Catalunya de Barcelona, les diverses escultures erigides a Montserrat i el monument a les víctimes de la rierada de Rubí, present al pont de Cadmo des del 1963. El seu nom també està lligat irremediablement al seu encàrrec més internacional: el conjunt escultòric de la façana de la Passió de la Sagrada Família, en el qual va treballar durant vint anys.

Subirachs. Artista polifacètic reuneix una cinquantena de peces representatives de la producció més personal de l’escultor. Es tracta de dibuixos, litografies, pintures i escultures de petit i mitjà format que descobreixen un Subirachs dotat per a moltes disciplines.

   

Horaris de Festa Major:

  • Divendres 28 de juny: de 17 a 20 h
  • Dissabte 29 de juny, diumenge 30 de juny i dilluns 1 de juliol: d'11 a 14 h i de 18 a 21 h

Etiquetes