Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals reconeix l’Ajuntament de Rubí en l’àmbit de la participació ciutadana El regidor de l’Observatori de Ciutat i Avaluació de Polítiques Públiques Municipals, Rafael Güeto, ha recollit el guardó aquest dijous https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals reconeix l’Ajuntament de Rubí en l’àmbit de la participació ciutadana

El regidor de l’Observatori de Ciutat i Avaluació de Polítiques Públiques Municipals, Rafael Güeto, ha recollit el guardó aquest dijous

Rosa González i Rafael Güeto, amb els certificats del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Rosa González i Rafael Güeto, amb els certificats del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals ha reconegut l’Ajuntament de Rubí en l’àmbit de la participació ciutadana per la seva contribució a la innovació i bona governança local durant el període 2014-2018. El regidor de l’Observatori de Ciutat i Avaluació de Polítiques Públiques Municipals, Rafael Güeto, i la cap de l’Àmbit de Polítiques de Ciutadania, Rosa González, han recollit el guardó aquest dijous en un acte celebrat a l’Auditori AXA de Barcelona.

El consistori rubinenc ha estat mereixedor del reconeixement per la segona edició del projecte Barris al dia. Participació pel manteniment i millora de l’espai públic, desenvolupada el 2014. Aquesta iniciativa, inclosa al Pla anticrisi, va permetre a la ciutadania proposar i prioritzar aquelles actuacions de manteniment més necessàries en cadascun dels sis districtes en què es divideix Rubí. Des del Banc de Bones Pràctiques dels Govern Locals s’ha considerat que aquest projecte va ser una aportació innovadora i de qualitat en l’àmbit de la participació ciutadana.

El regidor Rafael Güeto ha agraït el reconeixement i ha refermat el compromís de l’Ajuntament de Rubí amb la participació ciutadana: “En aquell context de crisi van caldre solucions imaginatives que ens ajudessin a donar resposta a les necessitats prioritàries de la ciutadania. Actualment, seguim treballant sobre la base d’aquesta participació i proximitat, mitjançant altres iniciatives com l’Alcaldia als barris, que també ens permet recollir de primera mà les demandes del veïnat”.

El Banc de Bones Pràctiques és una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals, amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, que promou la millora i la innovació en els governs locals. A l’acte d’aquest dijous, han estat reconegudes les iniciatives de 81 municipis que han rebut el certificat de bona pràctica en el període 2014-2018.