Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor de Promoció Econòmica es reuneix amb Germans Boada per explorar possibles línies de col·laboració L’Ajuntament posa en valor els beneficis de la Finestreta Única Empresarial de Rubí i el treball que s’està desenvolupant dins el CiT https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El regidor de Promoció Econòmica es reuneix amb Germans Boada per explorar possibles línies de col·laboració

L’Ajuntament posa en valor els beneficis de la Finestreta Única Empresarial de Rubí i el treball que s’està desenvolupant dins el CiT

Buscallà amb els directius de Germans Boada.
Buscallà amb els directius de Germans Boada

El regidor de Promoció Econòmica i Treball, Jaume Buscallà, i la coordinadora d’aquesta àrea, Olga González, han visitat aquest dimecres l’empresa rubinenca Germans Boada, dedicada al disseny, producció i comercialització de maquinària per al tall, col·locació i manteniment de la ceràmica, per presentar als seus responsables les polítiques de suport al teixit econòmic que està desenvolupant l’Ajuntament i explorar possibles línies de col·laboració.

Durant la trobada, els directius de Germans Boada han pogut conèixer el bon funcionament de la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), que es va posar en marxa al juliol del 2013. Aquest servei, que ha permès simplificar al màxim la relació de l’administració amb el col·lectiu d’empresaris i autònoms, ha rebut des de la seva creació una valoració molt positiva per part dels usuaris.

Entre d’altres qüestions, a la reunió també s’han posat de relleu les accions formatives programades per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) i el Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO), recursos com la Borsa de Treball, i les mesures anticrisi de suport al teixit industrial, com ara el Programa d’incentivació de la contractació privada o els ajuts per a la millora d’instal·lacions.

Buscallà també ha posat l’accent en la feina que s’està realitzant en el marc del CiT, el consorci que aplega els municipis de Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola, per elaborar una proposta dins l’estratègia d’especialització intel·ligent RIS3. El regidor ha animat Germans Boada a implicar-se en aquest projecte aprofitant la seva condició d’empresa amb un fort component d’innovació.

Durant la reunió, Buscallà també ha traslladat a l’empresa rubinenca el “reenfoc” de les polítiques econòmiques que ha fet l’Ajuntament en el darrer mandat: “Busquem molta proximitat amb l’empresa perquè, al cap i a la fi, és la que genera ocupació”.

Marca Rubí
L’empresa Germans Boada va néixer el 1951 de la mà de Joan i Antoni Boada, inventors del primer tallador manual per a mosaic hidràulic. Des de llavors, l’empresa ha expandit la seva activitat arreu del món i actualment ja és present a més de 120 països, gràcies a una xarxa de nou filials, vuit oficines comercials, quatre concessionaris i un centenar de distribuïdors. La seva aposta per la internacionalització i la innovació la va portar a superar la crisi econòmica malgrat tractar-se d’una empresa vinculada a la construcció. De fet, Germans Boada es troba actualment en ple període de creixement i ha consolidat el seu lideratge en el sector.

L’empresa té la seva seu principal al polígon de Can Rosés de Rubí, on es conceben gairebé tots els seus productes, però disposa d’una gran planta de producció i logística a Santa Oliva (Tarragona). La companyia porta el nom de la ciutat arreu del món gràcies a la marca comercial Rubí.

Imatges relacionades

El regidor ha visitat les instal·lacions de Germans Boada
El regidor ha visitat les instal·lacions de Germans Boada