Els comerços que han participat a la primera Setmana Bio de Rubí valoren positivament l’experiència
Entre el 12 i el 20 d’octubre, els establiments participants han dut a terme diferents accions per donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques
Tastos de vins i de xocolates, degustació d'infusions, venda de croquetes fetes amb ingredients ecològics, difusió dels diferents productes eco que comercialitzen... Aquestes són algunes de les propostes que la dotzena de comerços i restauradors de la ciutat que han participat a la primera Setmana Bio de Rubí han dut a terme amb l’objectiu de promocionar la producció i l’alimentació ecològiques.
Del 12 al 20 d’octubre, la ciutadania ha pogut conèixer què poden trobar en aquests comerços, que ofereixen productes amb garantia de respecte mediambiental.
En general, els establiments participants s’han mostrat satisfets i il·lusionats de participar en aquesta primera edició de la Setmana Bio a la ciutat i han fet una bona valoració de l’experiència, que els ha permès difondre la importància i els beneficis de consumir productes ecològics i donar a conèixer entre els rubinencs i les rubinenques tot allò que ofereixen als seus locals.
Pel fet de ser la primera vegada que s’organitzava, els comerços també han detectat aspectes a millorar, com ara la possibilitat de muntar estands fora de la botiga per guanyar visibilitat, ampliar les promocions dels productes oferts i augmentar la difusió de la iniciativa per atraure més clients.