Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia WeColorMusic torna a La Sala per presentar un espectacle inspirat en la història del rubinenc Alan Montoliu L’obra musical es podrà veure aquest divendres 21 d’octubre a partir de les 20 h al teatre municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La companyia WeColorMusic torna a La Sala per presentar un espectacle inspirat en la història del rubinenc Alan Montoliu

L’obra musical es podrà veure aquest divendres 21 d’octubre a partir de les 20 h al teatre municipal

L’obra està escrita per Mateu Peramiquel i Mar Puig (foto: WeColorMusic).
L’obra està escrita per Mateu Peramiquel i Mar Puig (foto: WeColorMusic)

L’espectacle de teatre musical Arrels de la companyia WeColorMusic arribarà aquest divendres 21 d’octubre a La Sala. El muntatge s'inspira en la història del rubinenc Alan Montoliu, el jove transgènere que es va treure la vida després de patir assetjament escolar.

Arrels va néixer com un encàrrec del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l'Ajuntament de Manresa a WeColorMusic per idear un microespectacle musical en el marc del Dia Internacional en contra de la LGTBI+fòbia de l’any passat. Mar Puig Lecha i Mateu Peramiquel Borjas van indagar en la història de l’Alan com a punt de partida argumental. La rebuda d'aquella peça va ser tan bona que van decidir convertir-la en una producció escènica i musical de 80 minuts de durada, que veurà la llum aquest divendres.

Segons els seus autors, Arrels explica la història de l'Alan sense eufemismes, però també sense dramatisme ni sensacionalisme, per evitar que torni a passar. La proposta compta amb els suport de la família del rubinenc.

Arrels es representarà aquest divendres a partir de les 20 h i les entrades ja es poden adquirir en línia o a la taquilla del teatre. El musical està adreçat a tots els públics però està especialment recomanat a partir dels deu anys.

        

Nous espectacles

La programació del Teatre Municipal La Sala ha incorporat noves propostes dins la present temporada. El 4 de novembre, el Ballet de Barcelona tornarà a l’escenari municipal per oferir un programa doble que inclou el segon acte d’El llac dels cignes i la composició contemporània Tongues, inspirada en l’obra i la vida de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX. La proposta es presenta amb un elenc de ball paritari que vol reflectir els temps actuals.

I el proper 6 de novembre, s’hi representarà Les traces del silenci, una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la rierada de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. L’obra està dirigida per Alba Sauras Claves i la dramatúrgia és d’Esther Lázaro, qui també l’interpreta juntament amb Rosa Aguado. Les entrades per a aquest espectacle ja són a la venda.

Objectius de Desenvolupament sostenible