Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és el Pla d’acció i innovació cultural 2024-2027 El Pla d’acció i innovació cultural 2024-2027 de Rubí, aprovat pel Ple municipal de 26 de setembre de 2024, és el pla estratègic que defineix les grans línies de treball del Consistori en l’àmbit de les polítiques de promoció i dinamització cultural. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què és el Pla d’acció i innovació cultural 2024-2027

El Pla d’acció i innovació cultural 2024-2027 de Rubí, aprovat pel Ple municipal de 26 de setembre de 2024, és el pla estratègic que defineix les grans línies de treball del Consistori en l’àmbit de les polítiques de promoció i dinamització cultural.

El PAIC 2024-2027 és un document que parteix d'una visió integradora del sector. D’una banda, té en compte les característiques i singularitats del municipi per tal d’adaptar les accions i els projectes a les necessitats detectades. En aquest sentit, fa una mirada àmplia a la diversitat existent a la ciutat i la posa en valor com a factor de riquesa especialment rellevant.

D’altra banda, té en compte la diversitat d’agents existents en el propi sector cultural, i proposa un seguit d’accions per tal d’impulsar-los com a peces indispensables de l’entramat. Així doncs, s’hi estableixen accions adreçades a promoure i enfortir el teixit associatiu cultural de la ciutat, l’acompanyament i l’impuls a les empreses i treballadors i treballadores culturals, així com el reconeixement i el suport als i a les artistes locals.

De la mateixa manera, descriu tota l'oferta cultural que promou el Consistori, tant pel que fa als equipaments com a les activitats que es promouen en el marc de les expressions festives i populars, i a d’altres activitats extraordinàries que es duen a terme a l’espai públic i que estan adreçades a la ciutadania en el seu conjunt.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0