Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Macrobiòtica: cuinant la nostra salut Conferència d'Ana López https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Macrobiòtica: cuinant la nostra salut

Conferència d'Ana López
.

Com podem restablir el nostre equilibri natural a través de l'alimentació? En aquesta xerrada, la ponent Ana López ens explicarà com fer-ho basant-nos en aliments de la zona i temporada, obtenint així l'energia per crear les substàncies adients i necessàries per desenvolupar el nostre ésser i obrir-nos al nostre sentir.

L'equilibri en el nostre sistema es manifesta constantment, en tots els moviments de l'univers, i la macrobiòtica és l'observació d'aquest moviment i la seva aplicació a la cuina, obtenint plats exquisits, equilibrats, saborosos i dvertits.

La macrobiòtica està basada en l'estudi d'aquest principi i la seva aplicació a la nostra vida quotidiana, seguint la màxima "la pràctica sense la teoria és perillosa i la teoria sense la pràctica és inútil", del pensador japonés George Ohsawa, fundador de la macrobiòtica.

  • A càrrec d'Ana López, fundadora de l'escola de macrobiòtica Isana.
  • Accés lliure i gratuït fins a completar aforament.

Etiquetes